epic_kartice

Epic kartice

Sta su Epic kartice?

Verovatno ste se susreli do sada sa nekom vrstom kartica preko kojih ostvarujete popuste na artikle ili usluge. Epic kartice nisu vezane za jednu firmu niti artikal, a popusti su u vrednosti od 5% do 50% u zavisnosti od usluge, firme i samog artikla. Popusti su vezani za teritoriju grada Nisa, s tim da se trenutno radi na sirenju mreze ne samo na ostale gradove u Srbiji nego i na države u regionu. Popusti se ostvaruju tako sto se pokaže kartica licu koje radi u objektu sa spiska firmi sa kojima saradjuje Epic Marketing.

Više o EPIC KARTICAMA

Epic kartice dobijaju stanari zgrada sa kojima je Epic Marketing sklopio ugovor, kao i najlojalniji korisnici u Epic Holiday-u takođe i svi koji se registruju na mobilnoj aplikaciji.

Epic Marketing zadržava pravo da u toku ugovora promeni, doda ili skine sa liste popusta firme ukoliko dodje do promena u poslovanju firmi sa Epic Marketing-om. O svim promenama Epic Marketing je dužan da obavesti korisnike Epic kartica.

Kako do kartice?

Registracija za karticu i sama kartica je potpuno besplatna. Vaše kontakt informacije Epic marketing će koristiti u svrhu obaveštavanja o postojećim popustima, kao i o novim firmama u kojima možete iskoristiti popust.

Kako ostvariti popust?

Popust ostvarujete pokazivanjem kartice ili aplikacije sa Vašim QR kodom (u firmama gde je Epic marketing obezbedio popust).

POSTANITE PARTNER

 

Šta vi dobijate kao partner?

Time što postajete naš partner dobijate potencijalnih 30 000 klijenata i besplatnu reklamu na našim platformama- facebooku, instagramu, sajtu i aplikaciji. Korisnici kartica će dobijati obaveštenja porukama preko aplikacije, mejla i SMS-a.

Koje su Vaše obaveze?

Registracija u sistem je potpuno besplatna i nema nikakvih skrivenih troškova. Vaša jedina obaveza je da korisnicima Epic kartica obezbedite popust.

GRAD NIŠ

TELEKOMUNIKACIONE I MEDIJI

SAOBRAĆAJ I AUTOMOTO

TURIZAM I HOTELI

TEHNIKA I ELEKTRONIKA

ZDRAVLJE I MEDICINA 

SPORT I REKREACIJA

 NEGA I LEPOTA 

MODA

OSIGURANJE 

DEČIJI OPREMA

HRANA I OSTALE NAMIRNICE

SVE ZA KUĆU

SVE ZA KUĆNE LJUBIMCE

SVE VRSTE MAJSTORA